Om oss!

Bjørn Buchholdt. Daglig leder/kundemottak.

Tore Kristiansen. Kundemottak/delelager.

Marius Buchholdt. Teknisk leder.

Odd Arne Øien. Verksted.

Kenneth Enger. Verksted.

Ingar Magne Rønning. Karosseri/lakkering.

Eirik Bjørnstad. Bilberging og verksted.

Per Sindre Velten. Verksted.

Litt om oss før og nå!

Koppang Auto AS er ett frittstående Offentlig Autorisert bilverksted som ble etablert i 1982 av Alf Buchholdt. Vi er medlem i MECA kjeden og har bilverksted, karosseri avdeling, bilberging og dekkhotell.

Dagens drift!

Vi er 7 heltidsansatte. I kundemottak/kontor møter du daglig leder Bjørn Buchholdt, og Tore Kristiansen kundemottak/delesalg. På verksted har vi teknisk leder Marius Buchholdt, Odd Arne Øien, Kenneth Enger. På oppretting/lakkering jobber Ingar Magne Rønning. Eirik Bjørnstad har ansvar for bilberging. Alle er fagarbeidere. Vi bestreber å drive en sunn bedrift, med høy trivsel blant våre ansatte, og vi vil yte best mulig service for våre kunder. Vi kurser ansatte og fornyer utstyr/verktøy på verksted fortløpende. Fornyer og pusser opp lokalene ved behov. Vi har også ett flott dekkhotell hvor vi lagrer ca. 1200 hjul.

Litt historie!

Buchholdt navnet er blitt ett begrep når det gjelder bilverksted i Østerdalen. Det startet på Værum rundt 1930 hvor Nichlet Buchholdt hadde sitt verksted. Værum ligger i Urmakerveien. Alf og Nichlet «Dutte» bestemte seg i 1952 for å bygge nytt verkstedbygg i sentrum. Det er fortsatt våre lokaler og ligger i Kjemsjøveien. Etter mange tiår med Viking Redningstjeneste ble Alf ett begrep etter veien. Alle som trengte hjelp fikk hjelp og de fleste kom seg videre etter litt reparasjon av Alf. Brødr. Buchholdt drev også med anleggsmaskiner, tømmertransport og bilsalg. Gikk mange Renault Dophin og Citroën GS i Østerdalen på den tiden.Verkstedet har senere blitt påbygd med oppretter avdeling og vaskehall. Bjørn Buchholdt tok over som daglig leder i 1989. Sommeren 2019 begynte Marius som teknisk leder. Marius er 4.generasjon Buchholdt, som driver med bil i Østerdalen.

All Rights Reserved Theme by 404 THEME.